Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک گزارش نشان می‎دهد که بومیان در کانادا بی خانمانی را به میزان نامتناسبی تجربه کرده و اکنون شاهد این بحران هستند.

خبرگزاری میزان - شمار زیادی از مردم بومی کانادا به دلیل استعمار، ضربه روحی و یا شرایط اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی در وضعیت بی‌خانمانی قرار دارند.

به گزارش پایگاه «ویکتوریا هوم‎لس‎نس»، منظور از بی خانمان‌ها افرادی هستند که که به طور متناوب بین سرپناه داشتن و بدون سرپناه زندگی می‌کنند؛ در خیابان زندگی می‌کنند، از پناهگاه‌های اضطراری استفاده می‌کنند و یا در مسکن‌های نامناسب، نامرغوب و ناامن زندگی می‌کنند و از امنیت شغلی محروم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«کریل پاتریک»، محقق دانشگاه «یورک»، می‎گوید بی خانمانی بومیان در کانادا بحرانی است که باید به عنوان یک بیماری همه گیر در نظر گرفته شود.

بومیان کانادا به‌ طور نامتناسبی فقیر و در برابر بی‌خانمانی آسیب‌پذیر هستند؛ امروزه مردم بومی شهری، بی خانمانی را به میزان نامتناسبی تجربه می‌کنند و درصد قابل توجهی از جمعیت بی خانمان شهر‌ها را تشکیل می‌دهند.

 برخی منابع تخمین زده‏‎اند که بی خانمانی بومیان کانادا در مناطق اصلی شهری بین ۲۰ تا ۵۰ درصد از کل جمعیت بی خانمان‌ها متغیر است، در حالی که برخی دیگر گزارش داده‎اند که این محدوده ممکن است بسیار گسترده‌تر و از ۱۱ تا ۹۶ درصد باشد.

در منطقه «گریتر ویکتوریا» یک سوم (۳۳ درصد) از پاسخ دهندگانی که بی خانمانی را تجربه کردند، بومی بودند، که بسیار بیشتر از نسبت مردم بومی (۴.۳ درصد) در میان جمعیت عمومی است.

بی خانمانی بومیان را می‌توان مستقیماً با تأثیرات مستمر استعمار، از جمله مدارس شبانه روزی، تصاحب سرزمین، فرهنگ و منابع از طریق قانون «بومیان»، و آسیب بین نسلی که ریشه در روند مستمر استعمار دارد، مرتبط دانست.

مسائل اجتماعی موجود در جوامع بومی از جمله اختلال در عملکرد خانوادگی، مصرف مواد مخدر و اعتیاد، مسائل بهداشتی و خشونت اجتماعی می‌تواند مستقیماً با این آسیب‌های بین‌نسلی تاریخی و فرهنگی حل‌نشده مرتبط باشد که به نرخ بالای زندانی شدن، نرخ بالای خودکشی در میان جوانان و مسیر‌های بومی به سمت بی‌خانمانی کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: مروری بر تحقیقات درباره گور‌های بی نشان بومیان در کانادا روند صعودی زندانی شدن زنان بومی در کانادا

انجمن مدیریت مسکن بومیان، اعلام کرده که دو تغییر حیاتی، زمینه را برای افزایش گسترده بی خانمان‌ها در کانادا در دهه ۱۹۹۰ فراهم کرد.

دولت فدرال کانادا کاهش مسکن را در دهه ۱۹۸۰ آغاز کرد و در سال ۱۹۹۳ توسعه مسکن جدید و مقرون به صرفه را متوقف کرد.

همچنین کانادا نیز در دهه ۱۹۹۰ شرایط بیمه شغلی را محدودتر کرد.

تحقیقات همچنین نشان داده است که بومیان در مقایسه با افراد غیر بومی سطوح پایین‌تری از آموزش، سلامت ضعیف‌تر، نرخ بالاتر بیکاری و سطح درآمد پایین‌تری را تجربه می‌کنند.

بیش از یک سوم پاسخ دهندگان بومی به یک نظرسنجی نیاز به خدمات مربوط به آسیب‌های بین نسلی (۳۷.۲ درصد) و درمان بومی (۳۳.۶ درصد) را شناسایی کردند.

بیش از یک پنجم (۲۱.۳ درصد) از پاسخ دهندگان بومی نیاز به خدمات حساس فرهنگی را احساس می‌کنند.

بومیان تنها ۴.۳ درصد از کل جمعیت کانادا را تشکیل می‌دهند، اما ۳۰.۶ درصد از جمعیت جوانان بی خانمان را تشکیل می‌دهند.

۶.۹۷ درصد از جمعیت بومی شهری در کانادا بی خانمان هستند، این در حالی است که میانگین ملی در جمعیت عمومی کانادا برای این موضوع ۰.۷۸ درصد است.


انتهای پیام/

برچسب ها: کانادا جاستین ترودو حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کانادا کانادا جاستین ترودو حقوق بشر بی خانمانی بی خانمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۱۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد پیشکاری ظهر یکشنبه در جریان دیدار نماینده ولی فقیه کردستان با تشکل‌های کارگری و کارفرمایی استان اظهار کرد: بیش از ۷۰ درصد جمعیت استان کردستان مخاطب اداره کار محسوب می‌شوند و از خدمات وزارت کار بهره می‌برند.

وی افزود: این اداره‌کل در استان فعالیت‌های گسترده‌ای انجام می‌دهد و سال گذشته ۱۹ هزار بازرسی را از واحدهای تولیدی و صنعتی انجام داد.

وی خاطرنشان کرد: بازرسی ادواری سالانه از کارگاه‌ها، واحدهای تولیدی و صنعتی برای حفظ ایمنی و حق و حقوق کارگران توسط بازرسان این اداره‌کل انجام می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان یادآور شد: سالانه ۱۰ هزار پرونده شکایات کارگری در استان بررسی و این پرونده‌ها توسط هیأت‌های تشخیص در اداره کل تعاون مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی، آمار کارگران بیمه شده استان را ۱۴۳ هزار نفر برشمرد و گفت: از این تعداد ۴۵ هزار نفر کارگران ساختمانی هستند که ۲۱ هزار نفر آنان بیمه شده هستند و ۲۴ هزار نفر دیگر نیز در صف بیمه شدن هستند؛ ضمن اینکه امسال درآمدهای از سوی مجلس برای بیمه کارگران ساختمانی فاقد بیمه در نظر گرفته شده است.

کد خبر 6091126

دیگر خبرها

  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • ۲۰ درصد جمعیت لرستان ‌مسکن ندارند
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • متوسط طول عمر پستانداران چقدر است؟ (+ اینفوگرافی)
  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • آتش‌سوزی در هتلِ محل اسکانِ بی‌خانمان‌ها در جنوب برزیل