Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سوادرسانه خبرگزاری فارس، در آستانه روز تعیین سرنوشت کشور و انتخابات ریاست جمهوری، فضای مجازی نیز رنگ و بویی انتخاباتی گرفته است. داده‌های انتخاباتی فضای مجازی در 24 ساعت گذشته نشان می‌دهد ابراهیم رئیسی با حدود 69 درصد بالاترین اقبال عمومی را دارد. با کناره‌گیری علیرضا زاکانی و قوت گرفتن گمانه قطعی بودن پیروزی رئیسی در انتخابات روند آرا وی در حال افزایش ارزیابی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رویکردهای منفی نسبت به ایشان عموماً افرادی هستند که قصد شرکت در انتخابات ندارند.

 

همتی امروز جایگاه دوم را بدست آورده است. روند آرا وی با حمایت برخی احزاب و چهره‌های شاخص جریان اصلاحات، انصراف محسن مهرعلیزاده و فعال شدن ستادهای مردمی ادامه دارد. این پژوهش نشان می‌دهد همتی نزدیک به 10 درصد آرا را در اختیار دارد. درصد آرا منفی وی به عنوان نماینده دولت روحانی همچنان بالاست.

محسن رضایی با اختلاف کمی نسبت به همتی در جایگاه سوم قرار دارد. به نظر می‌رسد آرا قومیتی بخش زیادی از سبد رأی رضایی را تشکیل داده است. تلاش‌های امروز محسن رضایی در خصوص یارانه 450 هزار تومانی چندان مورد اقبال کاربران قرار نگرفته است.

سعید جلیلی تقریباً بدون تغییر، سبد رأی خود را در کانال 5 درصدی نگه داشته است. 

قاضی‌زاده هاشمی هم که انتظار می‌رفت همراه با زاکانی به نفع رئیسی کناره‌گیری کند، همچنان حدود 2 درصد آرا به خود اختصاص داده است. به نظر می‌رسد انصراف وی از انتخابات آرا وی را به سبد رئیسی منتقل کند.

مراکز مختلفی در سطح کشور به تحلیل و پردازش داده‌ها می‌پردازند؛ مرکز پژوهشی بتا با استفاده از کارشناسان متخصص روش‌های جدیدی برای بالا بردن دقت نتایج بهره گرفته‌است کهحذف هوشمند ربات‌ها از جمله مهم‌ترین اقدامات جهت پالایش محتواها بوده‌است. همچنین نرمال سازی داده بر اساس ضریب نفوذ اینترنت به صورت منطقه‌ای و کشوری از جمله دیگر مزیت‌های دیگر آن می‌باشد. پایایی (reliability) و اعتبار (validity) داده‌ها نیز با توجه به استفاده از متدهای مختلف کاملا در پژوهش ارزیابی شده‌است.

 

 انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: داده کاوی انتخابات ریاست جمهوری سوادرسانه فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۵۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور

بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، در بازه زمانی ابتدای سال آبی تا هشتم اردیبهشت، ورودی آب به سدهای کشور نسبت به مدت زمان مشابه هشت درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، از ابتدای سال آبی تا هفتم اردیبهشت، ارتفاع کل ریزش‌های جوی کشور معادل ۲۰۰.۱ میلی‌متر است، این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه درازمدت (۲۱۵.۲ میلیمتر) ۷ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۱۸۳.۱) ۹ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

همچنین کمترین میزان بارش مربوط به استان بوشهر بوده که در این بازه زمانی ۱۵۲.۸ میلی‌متر بارندگی داشته است، این میزان نسبت به متوسط بلندمدت کاهش ۳۸ درصدی داشته است، استان اصفهان در این بازه زمانی ۱۴۳.۲ میلی‌متر بارش داشته است که نسبت به سال گذشته تغییری نداشته است.

میزان بارش‌ها در استان تهران ۱۷۲.۸ میلی‌متر بوده است که نسبت به میانگین بلندمدت ۲۶ درصد کاهش یافته است.

کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور

میزان کل خروجی سدهای کشور در بازه زمانی ابتدای سال آبی تا هشتم اردیبهشت، ۱۶ میلیارد و ۶۹ میلیون متر مکعب ثبت شده و نسبت به سال گذشته یک درصد افزایش داشته است. در مدت زمان مشابه سال گذشته، میزان کل خروجی سدهای کشور ۱۶ میلیارد و ۵۲ میلیون متر مکعب بوده است.

میزان کل ورودی آب به سدهای کشور هشت درصد کاهش یافته و در این بازه زمانی ۲۶ میلیارد و ۵۷ میلیون مترمکعب است، همچنین حجم کنونی آب موجود در مخازن ۳۱.۵۶ میلیارد متر مکعب بوده که نسبت به حجم ۳۱.۶۰ میلیارد متر مکعبی سال گذشته، تغییر چندانی نداشته است. با توجه به اینکه ظرفیت کل مخازن سدها ۶۰ میلیارد متر مکعب است، اکنون پُرشدگی سدها به ۶۴ درصد رسیده است.

کد خبر 748992

دیگر خبرها

  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۹ ارديبهشت
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • بر اساس آمار سازمان ثبت احوال؛ سال گذشته مردان بیشتر فوت کردند
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی اعلام شد
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • افزایش ۲.۵ درصدی مشترکان برق
  • نقش بالای شرایط اقتصاد کلان در گسترش فقر/ ظرفیت‌های فقرزدایی بودجه عمومی را محدود کرده است