Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@11:06:05 GMT

تولیدکنندگان کفش زمین گیر شدند

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۶۱۱۷۳

تولیدکنندگان کفش زمین گیر شدند

ایران اکونومیست- رئیس اتحادیه کفش دست دوز با اعلام اینکه امروز اصلا شرایط برای تولید در کشور فراهم نیست گفت: صنعت چرم سازی ما به دلیل صادرات دام زنده زمین گیر شده و هیچ حمایتی از آن صورت نمی گیرد.

رسول شجری  با اشاره به اینکه در حال حاضر شرایط تولید در کشور به هیچ عنوان قابل قبول نیست، اظهار داشت: فروش واحدهای صنفی بخش کفش نسبت به سال گذشته با 70 درصد کاهش روبرو شده است این درحالیست که تولیدکننده باید برای 30 درصد فروش خود هزینه های بالای بیمه و دارایی را پرداخت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه متاسفانه هیچ کدام از وعده های دولت در حمایت از تولیدکنندگان ان هم در شرایط کرونا محقق نشده است، گفت: دولت به ما بگوید ما با توجه به کدام فروش باید هزینه های بالای بیمه و دارایی را پرداخت کنیم جالب اینجاست دارایی به جای کمک به واحدهای تولیدی به دنبال کسب درآمدهای جدید برای خود است. و هیچ خبری از حمایت از تولیدکننده داخلی نیست.

رئیس اتحادیه کفش دست دوز افزود: در حال حاضر واحدهای تولیدی با 50 درصد ظرفیت فعالیت می کنند و عرضه بیش از تقاضاست. دولت پاسخ دهد چرا پتروشیمی مواد را به قیمت دلار به تولیدکننده داخلی می فروشد. محاسبات نشان می دهد قیمت مواد پتروشیمی تا 100 درصد افزایش پیدا کرده است در این شرایط کدام تولیدکننده می تواند تولید و فروش خوبی داشته باشد

شجری در ادامه صحبتهای خود با گلایه از اینکه صنعت چرم سازی ما لنگ مواد اولیه است، گفت: آقایان به جای تامین نیاز تولیدکننده داخلی دام ها را به صورت زنده صادر کردند اگر تولیدکنندگان بخواهند کمبود چرم دام های زنده را جبران کنند 4 سال زمان می برد.

وی با گلایه از اینکه هیچ تدبیری برای حمایت از تولیدکننده داخلی وجود ندارد، گفت: تولید با چنگ و دندان مشغول فعالیت است و آینده خوبی برای خود متصور نیست قرار بود در شب عید بخشی از نیاز نقدینگی واحدهای تولیدی جبران شود اما سبد درآمدی خانواده ها کاهش پیدا کرده قیمت تمام شده محصولات بالاست و حتی شرایط کرونا نیز برحجم مشکلات اضافه کرده است. در این شرایط اصلا نمی شود کار تولیدی کرد.

 تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تولیدکننده داخلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۱۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مجید گشول دره سیبی در خطبه‌های این هفته شهرستان اقلید ضمن گرامیداشت بزرگداشت هفته مقام معلم، اظهار کرد: معلمان، سازندگان انسان‌ها و معمار آینده‌ی فرهنگی کشور و اثرگذارترین عامل در پی‌ریزی تمدن اسلامی هستند.

وی با تاکید بر اینکه ارزش معلم را نمی‌توان با مقیاس‌های مادی سنجید، از حضور صدها معلم از ۹ استان کشور برای صعود به قله «بُل» بلندترین قله استان فارس در شهرستان اقلید در جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد و بیان‌کرد: این یک حرکت نمادین و تداعی کننده فتح قله‌های فرهنگی است.

امام جمعه اقلید در ادامه به یک مطالبه شهرستانی در شهرستان اقلید اشاره کرد و گفت: سازمان خصوصی سازی با توجه به شعار سال و همچنین به واسطه پویا بودن مجتمع کشتارگاه صنعتی شهرستان اقلید باید دنبال حل مشکل سرمایه گذار فعلی باشد تا از تعطیلی مجدد این مجموعه و بیکاری پرسنل آن جلوگیری شود.

حجت الاسلام گشول بیان کرد: اگر چه در این دولت هزاران واحد تولیدی و کارخانه احیا شده و به چرخه تولید برگشته اما نتیجه بارز تصمیمات غیر کارشناسی در برخی استان‌ها، به تعطیلی و بیکاری نیروهای بعضی مجموعه‌ها منجر شده است.

وی تاکید کرد: برای پیشگیری از عواقب این نوع تصمیمات باید با مدیریت جهادی و مردمی که از دولت کنونی سراغ داریم با اتخاذ تصمیم مناسب برای رفع مشکل سریعاً اقدام شود.

کد خبر 6089171

دیگر خبرها

  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳
  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • مانع‌تراشی برای فعالیت تولیدکنندگان پذیرفتنی نیست
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • بررسی مسائل و مشکلات تولیدکنندگان شهرستان فیروزکوه
  • حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است
  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود